Είναι τα παπούτσια Fitkicks άνετα?

Ναι! Επίσης, όσο περισσότερο τα φοράτε παίρνουν τη φόρμα του ποδιού και με την πάροδο του χρόνου γίνονται ακόμα πιο άνετα.

Είναι κατάλληλα για την παραλία και την πισίνα?

Φυσικά! Τα Fitkicks μπορούν να φορεθούν σε πισίνες και παραλία αν και μπορεί να αντιμετωπίσετε δυσκολία στο νερό. Είναι κατάλληλα για περπάτημα στην άμμο καθώς το ελαστικό άνοιγμά τους δεν επιτρέπει την εισχώρηση της άμμου μέσα στο παπούτσι. Τέλος, η σκληρή αλλά άνετη σόλα τους τα καθιστούν ιδανικά για περπάτημα σε αιχμηρές ή τραχιές επιφάνειες.

Για ποιες άλλες δραστηριότητες είναι κατάλληλα?

Τα Fitkicks είναι κατάλληλα για ήπιες δραστηριότητες όπως είναι η yoga, pilates, για θαλάσσια σπορ όπως είναι το sup, για ποδήλατο, για περπάτημα ακόμη και για μέσα στο σπίτι. Τα Fitkicks φοριούνται οπουδήποτε θέλετε να νιώθετε άνεση!

Μπορούν να πλυθούν στο πλυντήριο?

Ναι. Τα Fitkicks μπορούν να πλυθούν στο χέρι αλλά και στο πλυντήριο με κρύο νερό και ήπιο σαπούνι. Στεγνώνουν στον αέρα.

Από τι υλικό είναι κατασκευασμένα τα Fitkicks?

Τα Fitkicks είναι κατασκευασμένα από spandex (λύκρα) για άνεση και τέλεια εφαρμογή.  Επίσης, η εσωτερική σόλα τους είναι eva που τα καθιστά ελαφριά και μαλακά. Όλα τα άλλα υλικά είναι συνδυασμός από πολυεστέρα, ελαστικό και νάιλον.